Ølbakke sort mat

kr. 8,95kr. 597,50 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): #21686 Kategorier: , ,

Mere information om vores ølbakke eller ølkurv

Optimer din forretning med vores ølkurv eller ølbakke fra os. Vores ølbakke er det ideelle valg, når det bl.a. gælder kvalitet, funktionalitet og stil. Transformer derfor den traditionelle gavebakke til en ølbakke, som passer til dig,  din virksomhed eller detailhandelen. Som en del af vores engroshandel, så er disse ølbakker den perfekte måde at understøtte præsentationen af dine produkter eller varer. Hermed kan du let skabe unikke og mindeværdige ølgaver eller øjeblikke for dine kunder. Med bakken efterlader du et tydeligt indtryk hos kunden, når gaven skal vælges.

Præsenter dine produkter med en ølkurv

Vores ølbakke er langt mere end en simpel ølkurv. Det er et mesterstykke i design og håndværk, der sikrer, at dine ølprodukter bliver præsenteret på den mest attraktive og indbydende måde. Med denne ølkurv vil dine ølgaver være alt andet end ordinære. Bakken er designet med stor omhu og præcision, netop for at give et neutralt udtryk. Meningen er, at det netop ikke skal overskygge virksomhedens produkter. Med den blanke overflade og en robusthed, som sikrer en tålelig transport, så er vores kurve til øl den perfekte forlængelse af virksomhedens brand og produkt.

Det stopper selvfølgelig ikke her. Vores ølbakke er ikke bare en ølkurv; det er en indbegrebet af innovativt design og ekstraordinær håndværksmæssig kvalitet. Den er fremstillet af materialer, der sikrer lang levetid, og det elegante design gør den til et perfekt centrum for enhver ølgave. Ølbakken er den perfekte løsning for virksomheder, der vil skille sig ud og præsentere deres øl på en uovertruffen måde Derfor kan du også let tilføje træuld, som vil være det understøtteende leg i selve kurven. Samtidig opnår man en kurv, som udtryksmæssigt indeholder kvalitet for øjet.

Gavebakken repræsenterer et udtryk om kvalitet, og hver enkelt kurv er et vidnesbyrd om vores dedikation til ekstraordinær håndværkskvalitet. Vores forskellige størrelser og designs sikrer, at der altid er en Ølbakke, der passer til dine behov. Hver ølkurv er en chance for at glæde dine kunder, ansatte og partnere med et unikt og tankevækkende produkt.

Fordele ved en ølkurv

  • Praktisk Opbevaring: Denne ølkurv er ikke kun en attraktiv gaveemballage, men også en utroligt praktisk måde at opbevare og transportere øl på. Den kan nemt rumme flere flasker, og giver således en sikker og stabil løsning for transport af øl.
  • En tydelig appel: Vores ølkurv har et attraktivt, men også et håndværksmæssigt design, der tilfører en ekstra dimension til indpakningen. De kan tilpasses til mange forskellige stilarter og præferencer, hvilket gør dem til en perfekt personlig touch til enhver gave.
  • Fremhæver produkt: Ølkurve er designet til at fremhæve det øl, de indeholder. Med en ølkurv kan du præsentere dine nøje udvalgte øl på en attraktiv måde. Hvilket kan bidrage til den samlede oplevelse.
  • Genanvendelig: En ølkurv er ikke kun til engangsbrug. Mange modtagere vil finde den nyttig til opbevaring eller dekorative formål lang tid efter, at øllet er drukket. Dette forlænger ikke mindst livet og værdien af din gave
  • Fleksibel: En ølkurv kan tilpasses til mange forskellige typer og mængder af øl. Uanset om du vil præsentere en eksklusiv enkeltflaske eller en sortiment af forskellige øltyper. Hermed kan du finde en ølkurv, der passer til dine behov.

 

Læs om levering

Specifikationer

Lille:  26 x 26 x 12 cm. 

Mellem:  35 x 35 x 12 cm. 

Stor:  45 x 35 x 12 cm. 

Farve:  Sort-mat 

Type:  Gavebakke

Størrelse

Lille 26 x 26 x 12 cm, Mellem 35 x 35 12 cm, Stor 45 x 35 x 12 cm

kolli af 50 stk?

Ja, Nej