Viser alle 8 resultater

Cellofan

Hvis man leder efter et godt emballage-alternativ, så er cellofan bestemt en af de gode muligheder, når dine produkter skal pakkes ind. Cellofanposer er især kendt for at kunne indeholde de fleste produkter, alt hvad man vil. Samtidig med at cellofanen leverer en god beskyttelse og værdi. Oven i købet vil du være i stand til at skære og tilpasse alt, så cellofanen kan indpakke det ønskede produkt.

Cellofan til fødevarer

Mulighederne er mange med cellofan. Ideelt set kan vores udvalg af cellofan og cellofanposerne være tilpasset dine behov. Produktet formidler en god værdi og oplevelse. Samtidig med at det rykker grænserne, når det kommer til kvalitet. Når det er sagt, så kan vores produkt også beskytte dine varer mod vind og vejr, hvilket er belejligt, når man transporterer sine produkter eller fødevarer.

Cellofan indpakning

Cellofan er et let og nemt anvendeligt produkt, som kan være med til at forsikre og forsegle dine produkter. Det er ganske enkelt at indpakke produkterne. Når det kommer til  indpakning, vil det ikke beskadige, men i stedet forsegle produkterne. Indpakningen kan gøres på flere forskellige måder. Eksempelvis kan man omkranse, tage ark eller indpakke de ønskede varer. Formålet kan være at gøre dine varer attraktive, samtidig med at de beskytter det for vind og vejr. Derudover er cellofanposerne fødevaregodkendte, og det leverer en fantastisk kvalitet samt værdi.

Cellofanposer

Det er en god løsning til enhver type emballage, og da den passer til så mange forskellige produkttyper, kan man stole på, at den giver et udmærket resultat. For det første har du vores gennemsigtige produkt, som er velegnet til alle mulige forskelligheder af varer. Som der kan anspores, så forekommer der et bredt udvalg af muligheder, når det kommer til at vælge cellofan, men også cellofanposer. Det er derfor vigtigt at tage sig god tid og vurdere ens behov. Så man kan finde den rigtige mulighed til dine produkter og behov. Vær sikker på, at oplevelsen af god emballage bliver god, når du sætter dine varer sammen med vores cellofan og indpakning. Cellofan er et fantastisk produkt til emballering. Det leverer en uovertruffen ydeevne, for ikke at nævne, at det også problemfrit beskytter dine produkter.

Cellofan og cellofanposer

Cellofan indpakning rulle-1000 m.

DKK 549,00DKK 599,00

Cellofan og cellofanposer

Cellofan rulle 50 m.

DKK 89,95DKK 999,95

Cellofan og cellofanposer

Cellofanpose og klodsbund

DKK 119,00DKK 179,00
DKK 89,00DKK 249,00

Cellofan og cellofanposer

Gavepapirholder

DKK 595,00DKK 795,00

Cellofan og cellofanposer

Gavepose i cellofan

DKK 219,00DKK 299,00

Cellofan og cellofanposer

Jule cellofan

DKK 89,95DKK 799,50

Cellofan og cellofanposer

Spidspose Cellofan

DKK 389,00DKK 425,00