Viser et enkelt resultat

Jutegarn

Når det kommer til at sammensætte ting, har man altid brug for gode materialer, som kan hjælpe med at eliminere eventuelle problemer og fokusere på resultater. Det er her, jutegarnet kommer i spil. Da det formidler stor værdi og effektivitet, samtidig med at det hjælper med at skabe sammenhæng mellem produkterne. Produktet er faktisk et vegetabilsk fibergarn, og det er helt naturligt. Oven i købet har garnet en ru overflade, som gør den praktisk at benytte i enhver situation. For ikke også at nævne at jutegarn bl.a. er biologisk, nedbrydelig og naturlig. Det er de funktioner, du ville forvente af vores produktet, og det er det, der virkelig får tingene til at hænge sammen. Dette gælder i enhver situation.

Hvad kan man bruge jutegarn til?

Det fantastiske ved jutegarn er, at det kan være velegnet til en lang række forskellige industrier. Det er klart, at kunst- og håndværkerindustrien er afhængig af dette materiale en del. Men produktet er også velegnet til blomsterindustrien, detailhandlen og lignede. Udover det kan du også anvende produktet til bundter, indpakning, selv emballering, og så videre.

Hvad er jute?

Det er sikkert at sige, at jutegarn er et alsidigt produkt, og det vil hjælpe dig med at formidle en række forskellige resultater og fordele, hvor kvaliteten er meget imponerende hele tiden.

Alsidigheden af jutegarn

Du kan bruge jutegarn til stærke, grove tråde, primært fordi det er blødt og langt. Det er en fantastisk løsning til en masse forskellige håndværksfunktioner og systemer. Derfor holder vi også meget af vort garn. Fordi alsidigheden er så stor i produktet. Det faktum, at det har naturlige fibre, gør det meget godt, især i tekstilverdenen. Det betyder, at vores produkt har en naturlig tilgang til at skabe sammenhæng mellem miljø og det håndværksmæssige arbejde. Derfor behøver man ikke at bekymre sig, når man benytter sig af vores jutegarn.

Kan jutegarn erstatte plastik?

Mange påpeger, at jutegarn er en god mulighed, hvis man vil erstatte plastmaterialer til emballage. Det gælder især, når det kommer til landbrugsemballage. Omtrent 90% af det skabte produkt bruges normalt i forskellige industrier over hele verden, og den resterende er til kunst og kunsthåndværk.

Da produktet holder i meget lang tid, kan man ment udskifte syntetiske strenge og fibre. Det er bare den bedre mulighed, for ikke at nævnte, at jutegarn besidder robusthed, styrke og er tydeligvis løsningsorienteret. I slutningen af dagen vil kvaliteten helt sikkert imponere dig en del, og du vil sikkert sætte pris på oplevelsen og fordelene ved produktet. Alt hvad du skal gøre er at prøve jutegarn selv og udnytte alle disse fordele!

Gavebånd

Natursnor

kr. 79,95 Ekskl. moms