Hjem• Levering og returnering

Levering og retunering

Levering

Oplysninger:

MPP ApS
Niels Bohrs vej 24
8670 Låsby
CVR nr.: 20084286
Telefon: 22253752
E-mail: mppaspoul@gmail.com

Betaling

mppas.eu modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal of faktura. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og eksl. moms.

Levering

MPP ApS tilstræber at afsende ordre samme dag som bestillingen er foretaget, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Der kan være forsinkelser i forbindelse med indlevering på grund af travlhed.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 67 kr. Alle priser er ab lager, vi tilbyder fri fragt ved ordre over 3.000 kr. ekskl. Moms. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Vi leverer ikke til udlandet – medmindre andet er aftalt (gælder ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med: Danske Fragtmand eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-4 hverdage efter bestillingen. Vær opmærksom på ferieperioder. Her kan forekomme en længere leveringstid. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Paller

Hvis varen fremsendes på paller anvendes godkendte paller til transport. Det er altid købers ansvar, at der fremstår en “retur”-palle klar. Er der ikke en retur palle i forbindelse med leveringen, så vil der blive fremsendt en faktura på 85 kr. + moms per stk.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
MPP ApS / Niels Bohrs vej 24
8670 Låsby
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Retunering

Har du fortrudt dit køb? Så tager vi gerne varerne retur. Læs nedenfor hvor længe du kan returnere og hvordan du skal gøre det. I mange webshops til private eller virksomheder giver man gratis returfragt og det kan vi desværre ikke tilbyde hos mppas.eu. Årsagen er at vores varer er meget fragttunge, f.eks. giver vi oftest i mellem 400-600 kr. ekskl. moms for at sende en palle til dig, men vi opkræver kun ofte lidt i fragt – og sender derfor gerne fragtfrit, hvis din ordre overstiger 3000 kr.. Når en palle eksempelvis skal hentes hos en kunde, er der derfor desværre ikke plads til at tilbyde gratis afhentning.

Hvis du ikke selv har et fast fragtfirma du bruger, kan vi dog sagtens hjælpe dig med at få varerne afhentet af vores fragtmand, uanset om det er paller eller pakker. Og har vi sendt forkerte varer ved en fejl eller er du ikke tilfreds med varen – Så er det naturligvis os der betaler fragten!

Skriv til os, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er bedst og billigst for dig – Så hjælper vi meget gerne med at finde den hurtigste, nemmeste og mest økonomiske returneringsmetode.

Hvor længe kan du returnere dit køb?

Du kan returnere dit køb op til 14 dage efter dit køb. Er der gået længere tid end dette, er du dog velkommen til at kontakte os – Vi vil gerne vurdere om vi i den enkelte sag, kan tage varerne retur efter længere tid, alt efter varens holdbarhedsdato.

Det er din opgave at sørge for, at varerne er forsvarligt emballeret, når du returnerer.

Vi kan kun kreditere beløb for varer, som ser pæne nok ud til, at vi kan sælge dem til andre kunder. Hvis du f.eks. skal sende en rulle gavepapir til os, skal rullen være indpakket nok til at beskytte under transport. Du kan f.eks. genbruge den kasse og det kassefyld, vi sendte rullen til dig i. Hvis varen ikke er indpakket bliver den mast, ridset og skrammet og vi vil ikke sælge varen til andre kunder, hvis den ser slidt ud eller er ødelagt.

Modtager vi varer som ikke er ordentligt emballeret, og vi derfor ikke kan kreditere, skal du selv betale for fragten, hvis du ønsker varen retur. Hvis du er i tvivl om emballeringen af en vare, du skal sende retur, er du velkommen til at ringe til os.

Vedlæg gerne en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse, når du returnerer.

Returneringen skal ske på vores adresse – ikke i pakkeshop.

MPP ApS

Niels Bohrs vej 24

8670 Låsby

Vi afhenter ikke returpakker i pakkeshops. Pakken skal returneres på vores adresse. Du bestemmer helt selv hvilket fragtfirma, du vil sende pakken retur med.

Betaling og betalingsfrist

Vores betalingsfrist er 30 dage fra faktura dato. Sker fakturering via kæde, er vores aftalte betalingsfrist med kæden gældende. Sker betaling ikke rettidig pålægges renter 2,5 % pr påbegyndt måned dertil kommer evt. rykkergebyr.

Tilbagebetaling af returvarer

Vi laver en kreditnota til dig samme dag, som vi modtager varerne retur. Hvis du har betalt med kort, tilbagefører vi beløbet indenfor 3-4 hverdage. Hvis du ønsker beløbet overført til en anden konto, skal du gøre os opmærksom på dette, når du returnerer.