Blomstret æske, 21,5×21,5×8,8 cm.

kr. 11,95kr. 199,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Blomster æske – Skab fantastiske gaveoplevelser

Blomster æske: Forestil dig glæden hos dine kunder. Når de modtager en unik gaveæske som vores fortryllende blomster æske. Det kan let blive en mindeværdig oplevelse, når man får en flot blomstret æske i hånden. Vores gaveæske er skabt med tanke på omhu. Det er også dens formål – at sætte scenen for overraskelser, som venter indeni. Skab derfor de mindeværdige øjeblikke med en blomstret tom gaveæske. Æskens brunlige og neutrale udtryk virker tidsløs, så æsken kan anvendes til enhver begivenhed, anledning eller lejlighed. På toppen af æsken kommer skønheden i blomstermotivet til sin ret. Samtidig kan man kan let tilføje et par mindre blomster i æsken, hvis designet skal fuldføres.

Æsker til blomster

Vores blomstret æsker er skabt til at fremhæve det unikke ved gaveindpakning. Brug dem som en del af din branding og præsentation. For at fuldende den perfekte gaveoplevelse, kan man med fordel kombineres blomster æske med bl.a. træuld, sizzlepak og gavebånd. Sizzlepak kan fås i mange forskellige farver, hvilket kan medvirke til at skabe det helt rigtige udtryk for dit produkt eller for gaveæsken.

Hvordan man indpakker en gaveæske professionelt

At pakke en gaveæske ind kan nærmest være en kunstform i sig selv. Selve måden gaven præsenteres på kan ligeledes være afgørende for modtageren. Derfor kan gaveindpakningen varierer i sin form, hvilket også gælder, når det kommer til en blomster æske. Følg derfor gerne denne trin-for-trin guide, der beskriver, hvordan gaveindpakningen skal forekomme.

Fem informerende punkter om vores blomster æske

  • Blomster æsken: Er skabt med et eksklusivt, brunligt design, der skaber en elegant indpakning til dine blomster.
  • Lågets trykte blomstermotiv giver en unik æstetisk oplevelse, der fremhæver bl.a. en mindre blomsterbuket.
  • Æsken er robust og holdbar, designet til at beskytte blomsterbuketten under transport.
    Størrelse: Med sin ideelle størrelse på 215x215x88 mm passer æsken perfekt til en række forskellige blomsterarrangementer.
  • Produktets pris: Uden moms.
  • Vores blomster æske er mere end bare en æske – det er en del af oplevelsen. Bestil i dag, og gør dine blomsterbuketter endnu mere uforglemmelige.
Kolli af 10 styk?

Ja, Nej