Postæsker natur

kr. 112,50kr. 697,50 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Mere information om vores postæsker

Postæsker: Fremstillet af pap i en brun farve. Postæsken er fremstillet i solidt pap, der gør den egnet til fragt og transport.  Den er derfor perfekt til forsendelse og fragt. Vores postæske er med til at sikre en god emballering af bl.a. produkter, varer, dokumenter, kunstgenstande, rammer og meget mere.

På grund af vores postæsker er udformet i slidstærkt og stærkt pap er forsendelseskasserne velegnet til forsendelse, fragt og transport. Let og holdbarkonstruktion, det er nøgleordene hos  papkasser til forsendelse, hvilket også gælder vores postæsker. Den brune postæske kan lukkes nemt med stærkt klæbende tape, hvilket giver dine pakker et professionelt udseende.

Emballage til forsendelse

Vores emballage til forsendelse kan bl.a. bestå af groft eller fin træuld, som medvirker til at produkter osv. ikke flytter sig fra side til side under transporten. Sizzlepak er også en kreativ løsning, som er meget vellignende træuld, men kan nemmere anvendes igen efter brug. De to emballager til forsendelse har sine fordele. Træuld er stadig den mest fortrukne emballage til postæsker, hvilket skyldes dens gode massefyld, når produkter skal pakkes til fragt, transport og forsendelse.

Størrelser på vores postæsker

Postæsken kan findes i 4 forskellige størrelser: “Lille”, “mellem”, “stor” og  “ekstra stor”. Der er stor mulighed for finde noget varieret, som kan anvendes til at transportere de forskellige produkter og behov som en virksomhed indehaver.

Genbrug af papkasser til forsendelse

Forsendelseskasserne kan nemt anvendes igen og igen. Når man har eksempelvis har modtaget postæsken med indhold, så kan man efterfølgende nemt anvende den igen. Fjern blot indholdet, sæt en ny label på, så er den klar til brug som emballage til forsendelse.

Forsendelseskasser og postæsker

Vi har flere forskellige størrelser og slags af papkasser til forsendelser, herunder postæsker, som ovennævnte produkt er. På mppas.eu finder man et bredt udvalg af forskellige emballage til forsendelse, men også papkasser til forsendelse. Der forekommer derfor et bredt udvalg af produkter i emballage, som kan være med til at sikre netop din transport.

Fordele ved postæsker

  • Fast og holdbar styrke
  • Postæskerne er nemme at håndtere, folde ud og genanvende.
  • Beskyttende for kundens varer og produkter.
  • Ideel til forsendelse, fragt og transport.
  • Vores postæsker findes i mange størrelser: “Lille, medium, stor og ekstra stor”.

 

Postæsken sælges kun i kolli af 50 stk.

Husk, at alle priserne er eksklusiv moms. Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder.

Læs om levering

Specifikationer

Lille:  17 x 10,5 x 6 cm. 

Mellem:  29 x 17,8 x 8,5 cm. 

Stor:  32 x 23 ,5 x 13,5 cm. 

Ekstra-stor:  42,2 x 32,2 x 13,2 cm.

Farve:  Brun 

Type:  Postæsker