Kaffesække

kr. 39,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): 2089 Kategori: Tags: , , ,

Mere information om vores brugte kaffesække

Kaffesække: Vores kaffesæk er genanvendelige, hvilket betyder at man kan anvende kaffesækkene til opbevaring igen og igen. De brugte kaffesække kan bruges til flere forskellige formål, opbevaring, julesæk og bl.a. ballast. Sækkene kan sagtens benyttes til at opbevare kaffe igen, hvis dette formål ønskes. Placerer kaffesækken, hvor du ønsker den, få den til at sætte præg og fylde rummet ud.

Skab et godt indtryk med de brugte kaffesække

Kaffesækkene er nemlig nemme at håndtere. Skab derfor et godt håndterligt indtryk i virksomheden. Udstrålingen fra en kaffesæk, vil helt sikkert skabe et nyt blikfang. Sækken er ikke kun billig, men vil helt sikkert kunne kerer et nyt udtryk i din virksomhed, butik og forretning.

Farven på kaffesækkene kan variere, hvilket skal understeges. Ønsker man en helt ren kaffesæk uden tryk, så bedes du kontakte os. Eller skrive det i den medfølgende besked. Kvaliteten på vores kaffesække er nøje undersøgt, så du ikke modtager en helt nedslidt sæk, men en kvalitetspræget kaffesæk der direkte kan tages i brug i virksomheden.

Med minimale ufuldkommenheder vil den vintage kaffesæk skabe et godt indtryk på modtageren. Den professionelle tiltrækning af kaffesække kombineret med holdbarhed gør dem til et af vores mest foretrukne produkter. Uden diverse spor af overfladiske skrammer, sikre disse autentiske brugte kaffesække en god mulighed for opbevaring af dine produkter og varer. Udfør dine nye rammer i virksomheden med en af vores brugte kaffesække. Sækkene er kvalitetspræget, kan genavendes, nemme at rengøre og ikke mindst nemme at håndtere.

Fordele ved vores kaffesæk
  • Autentisk Kaffesæk.
  • De brugte kaffesække kan genanvendes.
  • Sækkene kan nemt rengøres.
  • Vores kaffesæk er miljøvenlig.
  • De yder en god holdbarhed.
  • Sækkene er nemme at transportere og håndtere.

Husk, at alle priserne er eksklusiv moms. Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder.

 

Læs om levering

Specifikationer: 

Størrelse:  60 x 100 cm. 

Farve:  brunlig neutral.  Kan indeholde andre farver pga. kaffe-logoer. 

Type:  Kaffesæk