Træuld

kr. 179,00kr. 895,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): 68078-1 Kategori:

Træuld

Mere information

Træulden er perfekt egnet, til at være i nogle af de mange gaveæsker som vi sælger.

Produktet sælges i 2 forskellige grovheder: “Fin” og “middel”. Det er muligt at købe træulden i en papkasse med cirka 7 kg., eller en hel palle )cirka 50 kg.). Vi fører et større udvalg af forskellige gavekurve og ølkasser, hvor det kan tilføres.

Vi fører et større udvalg af forskellige gavekurve, ølkasser og papkasser, hvor der vil være noget til ethvert behov.

Husk, at alle priserne er eksklusiv moms. Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder.

Læs om levering

Specifikationer

Størrelse:  7 kg. 

Størrelse:  50 kg. (En palle)

Klassifikation: Middel og fin 

Type:  Træuld

Træuld

Gør indpakningen af for eksempel din gavekurv lige så bemærkelsesværdig, strålende og veludført som den bør være. Her på vores hjemmeside finder du kvalitets-tro træuld, der er med til at sikre, at din gavekurv/gavekasse bliver et mesterstykke. Her går du ikke på kompromis med kvaliteten, selvom det er økonomisk besparende.
Vores udvalg indeholder også bl.a. bobleplast, kurvetter og postæsker. Alle produkterne er med til være en sikkerhed for, at dine varer netop kommer sikkert frem. Klik her.

Her kan du læse mere om vores træuld, eller kontakte vores medarbejdere, hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp til netop at finde den bedste løsning for indkøb. Kontakt.

Træuld til forsendelse

Træulden kan være med til at udfylde luftrummets efterladenskaber i indpakningen. Hermed underbygger man stabiliteten i forsendelsen. Derfor kan det være en optimal løsning, når luftrummet bliver for stort. Hvis man nu vil være fuldstændig sikker på, at ens produkter ikke tager skade under transport, så anbefaler vi vores produktsortiment indenfor bobleplast. Boblepast er en medvirkende årsag til, at mange varer kommer sikkert frem hver eneste dag.

Hvad er træuld?

Vores produkt, er fremstillet af træspåner, der er skåret ud af træstammer på et dansk producerende savværk. Det er fremstillet af træspåner fra træsorten: Gran. Træspånerne kommer af afbarket træ, der bliver fremstillet i specielle maskiner med en konkret længde på op til 500 mm. Det er meget afhængig og langsom proces, da træet helst skal være lufttørret og have en træ-fugtighed op til 13 procent. Produktet bliver heraf langt, elastisk og stort set støvfri i modsætning til træflis, er træuld stort set fri for splinter.

Vi har et bredt udvalg.

Vores træuld er en højtydende økologisk og naturlig fremstilling. Dette har vi valgt, for at give vores kunder en ressourcebesparende mulighed, der passer netop til behovet for det.

Hos os finder du flere forskellige mængder og hårdhed indenfor træuld. Vi har 4 forskellige størrelser med forskellige kvaliteter. Der har et specifikt formål. Det fine produkt kan benyttes til gaveartikler, hvor man udfylder luftrummet i eksempelvis en kurv med træuld, hvorefter man tilfører gaven ovenpå. Det “mellemfine” kan ligeledes anvendes til gaveartikler, men har også det formål at kunne bruges til forsendelse af produkter. Her er der tale om, at man først tilfører varen i papkassen, hvor man så efterfølgende udfylder luftrummet i forsendelseskassen med det.

Vores træuld i størrelse og mængde:

Mellemfin træuld:
Lille: Mellemfin 0,175 m3, cirka 7 kg., som købes enkeltvist i kolli af en kasse.
Stor: Mellemfin balle, cirka. 50 kg., der købes enkeltvist i kolli af en kasse.

Fin træuld:
Lille: 0, 175 m3, cirka 7 kg., som købes enkeltvist i kolli af en kasse.
Stor: Balle cirka 50 kg., der købes enkeltvist i kolli af en kasse.

Husk, du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål angående størrelse og mængde.

Hvad bliver det brugt til?

Produktet anvendes hovedsagligt til emballage til gavekurve, til akustikplader til loftet, der besidder den unikke lydabsorberende egenskab og som råmateriale til produktion af andre varer, såsom træuldsplader. Før i tiden blev det også anvendt til at genopfylde eller fylde udstoppet bamser.

I England anvendte man i 1800-tallet faktisk et lignede produkt som træuld til kirurgiske forbindinger. Det var et absorberende materiale, der kunne tætne skaderne på patienterne. I En anden sammenhæng af dette produkt var anvendelsen af sanitetshåndklæder, der blev brugt i slutningen af 1800-tallet i selvsamme land. Hertil bleer i en periode et større fænomen ligesom træuldsplastere.

Det har været brugt til en del gennem tiderne, og bliver stadig anvendt i dag. Det er et vigtigt produkt, der er med til at underbygge en fantastisk gave.

Historien om produktet

Det naturlige løse træuld har grundlæggende været produceret ved anvendelsen af diverse maskiner siden 1840´erne i Amerikas Forende Stater (USA) og siden 1880´erne i de europæiske lande.

Fr at kunne anvende de biologiske, kemiske og fysiske egenskaber, som findes hos de mange forskellige træsorter, leder den moderne teknologi i dag stadig efter den bedst mulige opskrift til ethvert formål. Det understreger, at selvom det ikke adskiller sig fra hinanden, kan der alligevel være en forskel. Vores produkt er produceret ud fra et anvendt træ-mix hvilket gør, at det kan bruges til flere formål. Det er ikke kun en træsort det bliver produceret ud fra, men flere samtidige. Dette er med til at udvikle den fineste kvalitet, idet man producerer ud fra de bedste og mest anvendlige træer.

Hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med produkterne, angående levering, eller genrelt, så kan du kontakte os her.

Niels Bohrs vej 24, 8670 Låsby – MPP.

Vi sælger også fyrværkeri til nytår klik her.

Grovhed

Middel, Fin

Størrelse

Cirka 7 kg. pakket i papkasse, Hel palle cirka 50 kg