Siksakpak 10 kg.

kr. 479,00kr. 499,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Mere information

Vores Siksakpak

Siksakpak er fremstillet af kraftigt papir udformet i mindre strimler, der er medvirkende til at sikre transporten, når en vare skal fremsendes. Materialet kan bedst sammenlignes og klassificeres som en pendant til træuld. Siksakpak er en fantastisk måde at komponere gaver, vin- og ølflasker, chokolade, spiritus, ure, smykker, gaver til fødselsdag eller juleaften kan nemt fremvises på en stil sikker måde, der er visuelt tiltalende. Der er derfor ubegrænset mulighed for, hvad Siksakpak kan bruges til. 

Du kan eksempelvis anvende Siksakpak til vores gavekurve, gavebakker, papkasser, ølbakker/ølkasser, vinkasser og lignende genstande. Materialet er derfor et alsidig produkt, der kan anvendes til gave, udstilling men også transport samt forsendelse. Dette kan være fordelagtigt når man både skal have emballage til forsendelse, men også udstilling/gave. Man behøver nemlig ikke at have flere forskellige mængder af Siksakpak på lager.

Dette nye kreative materiale er fremstillet af sort farvet papir, der har et zig-zag formet udseende. Siksakak er skåret og måler sammenlagt cirka 3 mm. pr. strimmel. Materialet vil blive leveret direkte klar til anvendelse, hvilket gør Siksakpak let og overskueligt. Siksakpak sælges af 10 kg. og kommer i en samlet papkasse. Materialet kan erhverves i flere forskellige farver. 

Sådan pakker man med Siksakpak 

Siksakpak har den samme effekt ligesom træuld, hvor de krøllede strimler på samme vis placeres i bunden som et underlag i en papkasse eller lignende genstand. Efterfølgende når man har placeret fyldet, anbringer man det pågældende produkt ovenpå. Nu kan man så begynde at tilpasse sizzlepak og produktet. Hvis produktet skal transporteres er det, at man undgå hulrum i papkassen. Dette gøres ved at fordele det rundt i hele papkassen. I fordelingen udvider matrialet sig og udfylder diverse hulrum. Derfor skal der faktisk ikke store mængder af materialet, når man skal have afsendt et produkt. Når man har fordelt fyldet er et tid til at lukke papkassen. Her skal gerne anvendes pakketape, hvilket er med til at sikre, at din papkasse ikke åbner sig midt under transport. Til allersidst placeres en pakkelabel og nu er din pakke klar til afsendelse. I forbindelse med åbningen af papkassen vil man af den grund modtage en flot pakke, der er medvirkende til at skabe en tilfredsstillende oplevelse hos kunden. 

Siksak pak til gave

Siksakpak kan også anvendes som emballage til udstilling og gave. Fremgangsmåden er præcis den samme som tideligere nævnt. Først placerer man Siksakpak i eksempelvis en gavekurv, hvor man efterfølgende fordeler materialet rundt i kurven. Husk altid at undgå hulrum, så sikrer man nemlig stabilitet og kvalitet. Nu kan man tilføje det pågældende produktet, hvilket er ovenpå materialet. Efterfølgende kan man altid tilpasse udseendet enten ved eksempelvis at fjerne eller tilføje mere Siksakpak. Dette er ganske enkelt og nemt. Når man har tilpasset sin gave er den klar til brug, og kan nemt transporteres på grund af sin lethed. Produktet er en forrygende mulighed for at gøre en gaveindpakning mere spændende, og skaber faktisk et rigtig godt blikfang. 

Fordele

Fordelen ved at benytte Sizzlepak er, at produktet har en effektiv altdækkende virkning. Man opnår nemlig en beskyttelse af sit produkt og samtidig fremstår produktet fantastisk udseendemæssigt. Hertil kan Sizzlepak forekomme i flere forskellige farver, hvilket giver en god mulighed for at etablere en exceptionel fremstilling af produktet. Derfor kan produktet anvendes til flere forskellige formål og arrangementer på grund af dens farve samt kompakthed. Du kan derfor anvende Sizzlepak til lidt af hvert, hvilket materialet er velegnet til. 

Opsummering 

For at opsumere Siksakpak er det et udmærket, men også et alsidig produkt. Materialet egner sig til mange forskelligartet situationer. Det kan forholdsvis let og elegant genanvendes, hvis behovet skulle opstå. Det anbefales dog ikke at genanvende Siksakpak altid. Produktet kan blive støvet i forbindelse med transport og dekoration. Det vil af den grund ikke være fordelagtig, hvis et pågældende produkt i den forbindelse skulle fremvises, hvortil der så vil være støv. Derfor er det en god tommelfingerregel at benytte sig af en ny omgang Sikaklpak, hver eneste gang der skal pakkes et nyt produkt. Dermed undgår man nemlig støv og snavs sammen med sit produkt. Husk altid at udfylde hulrum, når du pakker med materialet. Dermed sikrer du stabilitet og kompakthed. 

Spørgsmål

Har du ydeligere spørgsmål til det pågældende produkt, så er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis du ikke fandt det du søgte, kan du kontakte os, så vil vi gerne hjælpe med at komme frem til den rigtige løsning. Kontakt os gerne her. 

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du eksempelvis få den nyeste information indenfor emballage.

Husk, at vi også sælger fyrværkeri. 

Læs om levering

Specifikationer

Størrelse:  10 kg. 

Farve:  sort 

Type:  Emballage

 

Farvevalg

Natur, Sort