Hjerteæske

kr. 17,95kr. 399,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Hjerteæsken, der siger mere end ord

Hjerteæske: Når gaven betyder meget, skal præsentationen også være speciel. Vores hjerteformede æsker er udformet til at indkapsle dine produkter i en unik og varm indpakning. Udformet med omtanke og præcision, er vores hjerteæske et symbol på de følelser, du ønsker at formidle. Hjerteæsken giver en mulighed for at vise omtanke, opmærksomhed på detaljer og en dybere forståelse af, hvad modtageren værdsætter.

Tom hjerteæske, store muligheder

Vores tomme æsker er perfekte til forskellige gaver. De tomme æsker kommer i to forskellige størrelse: Mellem (35 x 20 x 10 cm.)  og Stor ( 45 x 30 x 10 cm.) , hvilket gør dem ideelle til  dine produkter, chokolader, eller andre små gaver. Hver tom æske er let, men robust, og giver en pålidelig og attraktiv beholder til dine produkter. Vores pap æsker er både praktiske, men også funktionelle – specielt til virksomheder. Dette skyldes, at de firkantet æsker kan avendes til flere begivenheder og arrangementer. Her kan eksempelvis nævnes mors dag, juleaften eller valentinsdag. Mulighederne er i hvert fald mange, når det kommer til disse æsker, som er skabt af pap. I omridset af den firkantet æske forekommer et vindue-hjerte, som er placeret centralt på papæsken.

Perfektionér præsentationen med SizzlePak og Gavebånd

SizzlePak er bl.a. den perfekte løsning til at tilføje det sidste touch til din gavepakning. Den fløjlsbløde, beskyttende indlægspakning tilføjer ikke kun et ekstra lag af beskyttelse, men også et elegant og luksuriøst udseende til din hjerteæske. Samtidig kan hver hjerteæske suppleres med et matchende gavebånd for at fuldende det romantiske og eksklusive look. Båndene er holdbare og elegante, de kan binde æsken sammen, og samtidig tilføje en ekstra finesse.

Hjerteæskens fordele:

  • Unikt Design: Hjerteformen er en unik og charmerende måde at pakke dine gaver ind på. Det giver et personligt touch og viser omtanke og kreativitet.
  • Fleksibilitet: De tomme æsker er ideelle til en bred vifte af gaver. Størrelsen er perfekt til mange forskellige produkter, og den robuste konstruktion sikrer, at dine gaver forbliver sikre.
  • Praktisk: Vores pap æsker er både praktiske og en ideel løsning for virksomheder, der værdsætter et flot design.
    Gør din gavepakning uforglemmelig og betagende med vores hjerteæsker. Lad dit produkt tale direkte til hjertet af dine kunder.
Størrelse

Mellem: 35 x 20 x 10 cm., Stor: 45x30x10 cm.

Kolli af 20 styk.

Ja, Nej