Julepapkasse med julemand

kr. 34,95 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): 9950 Kategorier: ,

Mere information om vores julepapkasse

Papkasser med låg: Denne julepapkasse er fremstillet af pap med en påtrykt julemand med en rød baggrund. Denne papkasse kan anvendes som indhold til firmajulegaver. Hermed får du mulighed for at sætte dit helt eget præg på firmajulegaven. Du kan nemlig tilføje dine egne produkter eller idéer i denne papkasse med låg. 

Papkassen med låg egner sig opsummeret godt til indpakning til firmajulegaven. man kan også anvende den til andre lignede omstændigheder, begivenheder, anledninger eller lejligheder.

Papkassen med låg

Julepapkassen forekommer i rød klar farve, der skaber en flot julestemning, som kan bringe enhver kollega, ven eller familiemedlem i et godt julehumør. Papkassen er udsmykket med en klassisk julemand, som holder et flot lys. På langsiderne ser man et markeret julelys, der sætter sit præg på selve papkassen. I toppen forekommer der en hank således, at man nemt håndtere kassen under transport. Man kan også vælge at undvære denne hank, hvis man ønsker dette. Julepapkassen er nemlig nem at folde, hvis der opstår problemer i udførelsen, er du velkommen til enten at skrive eller ringe til os.

Størrelse på vores julepapkasse

  • Julepapkassen findes i en størrelse med målerne: 33 x 25 x 35 cm. 

Julepapkassen sælges både i kolli af 30 stk. og enkeltvist.

Vi fører et større udvalg af forskellige gavekurve, ølkasser og papkasser, hvor der vil være noget til ethvert behov. Vi har også et bredt sortiment inden for emballage til julegaver. Har du spørgsmål til vores produkter, firmajulegaver, papkasser eller andre specifikke ønsker, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Husk, at alle priserne er eksklusiv moms. Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder. Har du ønsker eller præferencer til mængden, er du også velkommen til at tage kontakt her på vores hjemmeside.

Læs om levering

Specifikationer

Størrelse:  33 x 25 x 25 cm. 

Farve:  Rød, hvid, sort og gul.  

Type:  Papkasse

Kolli af 30 stk.

Ja, Nej