GaveBånd Metal

kr. 44,95 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): 4027731 Kategorier: ,

Gavebånd metal

Gavebånd metal: Bliv klar til den store gaveindpakning, når højtiderne nærmer sig. Metal gavebånd er et populært valg til at pakke gaver ind, fordi de tilkendegiver et elegant udtryk til enhver gave. Metal gavebåndet findes i en række forskellige farver, herunder bl.a. guld, sølv, rød, grøn og kobber. Disse farver bruges almindeligvis til indpakning af fødselsdag og julegaver. En af de vigtigste fordele ved metalgavebånd er deres holdbarhed. Derfor er prisen også til forskel sammenlignet med poly gavebånd. Når metal-gavebåndet skal sammenlignes med andre typer, så er det produktets modstandsdygtighed over for slid, som gør forskellen. Et gavebånd kan nemlig godt blive lidt flosset, men ikke dette, hvilket gør metal bånd til et langtidsholdbart valg til indpakning af gaver.

Selvom gavebåndet kan være dyrere sammenlignet med andre typer bånd, giver produktets unikke udseende og holdbarhed mulighed for, at skabe en komplet gaveindpakning. Hermed kan man få sat et punktum på en flot gave. Giv din virksomhed mulighed for at tilføje et unikt strejf af flotte farver, når du vælger et gavebånd af metal. Det er nemlig ikke kun din virksomhed, som får gavn af dette. Kunden der i det sidste led, som ender med at modtage den indpakkede gave, vil helt sikkert sætte stor pris på en flot indpakning med tilhørende gavebånd.

Gavebånd sløjfe

Det er muligt at lave en sløjfe af gavebånd, men typen af ​​bånd og dets bredde vil påvirke det endelige resultat. Overvej derfor hvilket gavebånd, som du ønsker at anvende. Et metal gavebånd kan med sikkerhed skabe en perfekt sløjfe til din gaveindpakning. Skal dit gavebånd være krøllet, så kan du benytte dig af en båndsplitter. 

For at lave en sløjfe fra gavebånd kan følgende trin udføres:

  • Klip en længde af båndet til den ønskede størrelse, afhængig af størrelsen på den sløjfe, du vil lave. En typisk længde for en bue er omkring 20-30 tommer.
  • Fold båndet på midten for at skabe en løkke, med enderne af båndet hængende ned.
  • Lav yderligere to løkker ved at folde båndet frem og tilbage i et zig-zag mønster. Fortsæt indtil du har det ønskede antal løkker.
  • Klem løkkerne i midten og bind en knude med de hængende ender af båndet for at sikre løkkerne på plads.
  • Klip enderne af båndet til den ønskede længde.

 

Vælg Farve

Guld metal, Sølv Metal, Kobber metal, Rød metal