Honningkagehus: Julepapkasse, 300x300x350

kr. 21,95kr. 598,50 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Honningkagehus, En Unik og Kreativ Julepapæske

Honningkagehus: OBS honningkagehuset er uden snor Forestil dig den perfekte julestemning, hvor et særpræget element kommer til syne – et honningkagehus, ikke i spiseligt format, men som en papkasse, der har den unikke størrelse 300x300x350 mm. Det er den perfekte julegaveindpakning til din virksomhed, dine kollegers julegave eller dine kunders. Et honningkagehus er en tradition, der strækker sig langt tilbage i tiden, og som mange forbinder med julens hyggelige stemning. At bruge dette unikke design til din produktindpakning vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed og skabe en mindeværdig oplevelse for modtagerne. Både designet og størrelsen af denne julepapæske sikrer, at dit produkt vil skille sig ud bl.a. på et udstillingsbord.

Høj kvalitet og stabilitet

Vores honningkagehus er produceret med øje for både kvalitet og stabilitet. Det er lavet af robust pap, der sikrer at det kan holde til transport og håndtering, og samtidig er det rumligt produceret. Dens volumen gør, at den kan indeholder optil flere flasker vin, som nemt kan placeres vandret i produktet. Tilføj blot træuld, så du har stabilitet i bunden af honningkagehuset. Intet honningkagehus ville nemlig ikke være komplet uden det rette fyld. Træulden understøtter flot honningkagehusets traditionelle design og skaber en endnu mere autentisk julestemning.

Her er fem gode punkter om vores honningkagehus:

  • Traditionelt design: Honningkagehuset skaber en unik og mindeværdig julestemning.
  • Høj kvalitet: Det robuste pap sikrer produktets sikkerhed og holdbarhed.
  • Størrelse: Størrelsen på julepapæsken giver mulighed for at tilrettelægge sit eget udtryk som virksomhed. Hermed kan æsken rumme optil flere flasker vine. Vær dog opmærksom på, at produktet kan indeholde op til en vis mængde.
  • Kolli: Kan købes i kolli af 30 stk.
  • Unikke alternativer: Ud over honningkagehuset tilbyder vi også en række andre unikke julepapæsker.

Vælg vores honningkagehus, og giv dine kunder en uforglemmelig juleoplevelse. Foruden vores honningkagehus, tilbyder vi også en anden unik julepapæske, Julius julekasse, der også kan skabe en festlig julestemning omkring dit produkt.

Kolli af 30 styk?

Ja, Nej