Julius julekasse

kr. 15,95kr. 379,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , ,

Mere information: Julius papkassen

Julius papkassen er en klassisk julepapkasse, der egner sig til firmajulegaver, julegaver og andre højtidelige anledninger i december. Du kan få den rigtige jule-oplevelse med denne papkasse. Med  den rette julestemning i december bringer papkassen julehumøret højt. Her får man nemlig muligheden for at tilrettelægge og bestemme indholdet i Julius papkassen. Med dens store rumlighed og mulighed for nem transport, sikrer man en nem og komfortabel firmajulegave. Først og fremmest skaber rumligheden en god mulighed for at tilføre forskellige produkter/julegaver til kassen. Julepapkassen forekommer i farverne: Guld, hvid, rød og grøn.

Sæt nemt dit eget præg

Du kan nemt pakke: Vin, chokolade, snacks, nødder, marcipan og andre julegodter i, så dine kolleger, medarbejder og andre ansatte kan få en rigtig god jul. Opsummeret er Julius papkassen derfor velegnet til at indeholde øl, vin chokolade og lignende. 

Størrelse på Julius papkassen

  • Vores Julius papkasse findes i 2 forskellige størrelses kategorier: “mellem” og” stor”. Hermed kan man ganske enkelt sætte sit eget præg på firmajulegaven, uanset om det er en stor eller mellem papkasse.
  • Gavekassen sælges både i kolli af 20 stk. 

Husk, at vi fører et større udvalg af diverse gavekurve, ølkasser, papkasser og firmajulegaver. Der vil derfor være noget til enhver virksomheds behov. Sæt som sagt dit eget præg som virksomhed på de forskellige former for firmagaver. Vores Julius papkasse kan tilpasses ethvert behov eller ønske inden for bl.a. firmajulegaver, gaver til ansatte, julegaver, eller til anden lejlighed.

Husk, at alle priserne er eksklusiv moms. Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder.

Har du spørgsmål til dette produkt eller generelle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os her på hjemmesiden. Du har også mulighed for at ringe til os på tlf. 22 25 37 52

Læs om levering

Specifikationer

Mellem: 26 x 20 x 35 cm. 

Stor:  42 x 26 x 32 cm. 

Farve:  Rød, hvid, grøn og guld. 

Type:  Papkasse.

Størrelse

Mellem: 26 x 20 x 35 cm, Stor: 42 x 26 x 32 cm

Kolli af 20 stk?

Ja, Nej