6-kantet gavekurv uden indhold

kr. 14,95kr. 497,50 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): 11000 Kategorier: ,

Mere information – Gavekurv uden indhold

Gavekurv uden indhold

Den sekskantede gavekurv uden indhold er fremstillet i pap i en klassisk sort farve. Kurvens utraditionelle sekskantede form skaber et ganske fint fundament for et modernistisk udseende. Selvom kurven har en specifik form forbliver den stabil. Det massive pap som gavekurven er fremstillet af, har nemlig en solid bund. Man kan derfor nemt tilføje indhold til gavekurven uden, at det skulle tage skade.

Samtidig gør kurven også det muligt, at man kan få en bred vifte af sine produkter fremvist. Den sekskantede form giver muligheden for, at man kan placere indholdet strategisk, så alle produkter kommer tydeligt frem og til syne. Undgå at dine produkter ikke kommer til syne, og få fremvist alt i en bredvifte. Tilføj gerne træuld til selve bunden, hvilket kan give et nyt, men også et rustik udtryk til gavekurven uden indhold.

Velegnet til flere produkter

Opnå valgfrihed med gavekurven uden indhold. Tilføj selv dine egne produkter til denne kurv. Selve kurven er velegnet til mange forskellige varer og produkter. Du kan bl.a. tilføje: Vin, slik, chokolade, snacks, kiks, og spiritus m.m. Opsummeret kan man selv tilpasse og tilrettelægge kurven efter eget behov. Dens karakteristiske udtryk og farve giver mulighed for, at den kan benyttes til mange forskellige begivenheder, lejligheder  og anledninger.

Størrelse på gavekurven uden indhold

Denne gavekurv uden indhold findes i en størrelse: omkreds – 30 cm.

Kurven sælges i kolli af 50 stk.

VI har et bredt sortiment i forskellige produkter til den enkelte virksomhed. Hvis du har ønsker eller præferencer for de enkelte produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Husk, at alle priserne er eksklusiv moms. Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder. Kontakt os gerne, hvis du har andre ønsker eller behov for din ordre.

Læs om levering

Specifikationer

Omkreds:  30 cm. 

Farve:  Sort 

Type:  Kurv

Kolli af 50 stk?

Ja, Nej

Tilbud køb 100 stk til 8,95 pr stk.

Ja, Nej