Pakketape klar

kr. 95,70 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): 20007 Kategorier: , ,

Mere information: Pakketape

Pakketape er altid en god løsning, når man skal forsende sine produkter. Pakke, Reparer, lav, tape og dekorer med vores tape. Det enkelte udvalg gør det overskueligt at vælge, når man skal tape. Uanset om dit næste projekt er en ganske pakning eller en nødreparation af virksomheden eller hjemmet, så er vores tape en god løsning til dig, når man skal udføre sit arbejde.

Klar pakketape

Nogle gange virker dit gennemsnitlige pakketape bare ikke, eller så er det ikke kraftigt nok. Andre gange har man brug for et bånd med en stærk holdbarhed, som bare skal virke. Uanset lejligheden har vi tape, der matcher netop disse behov. Vores tape kommer med en stærk holdbarhed, der sikrer, at dine produkter kommer sikkert frem under transporten. Man undgår hermed, at papkassen åbner sig, ikke bliver ordenligt lukket, eller bare ikke kan tapes ordenligt.

Vores tape er fremstillet i et fantastisk klæberigt materiale, som sikrer at papkasser, reparationer, og andre ting forbliver tapet. Denne klæbrige, elastiske tape har skabt sikre transport og holdt reparationer tætte.

Pakketapen er et uundværligt produkt med en fantastisk klæberig historie og med en uendelig lang liste over anvendelses muligheder, får man et godt produkt til sin virksomhed.

Pakketape dispenser

Husk, at du kan finde vores pakketape dispenser her på hjemmesiden. Dette produkt er uundværligt, når man først har kombineret det med vores tape. Du kan finde vores pakketape dispenser ved at klikker her.

Fordele ved pakketapen

  • Tapen er 38 mm bred.
  • Holdbar i sin klæbrighed.
  • Taper og sikre dine produkter under transport.
  • Nem at anvende.
  • Kan ganske enkelt sammensættes med en pakketape dispenser.

Produktet sælges kun i kolli af 6 stk.

Alle priserne er eksklusiv moms.

Vi fører et større udvalg af forskellige gavekurve, ølkasser og papkasser, hvor der vil være noget til ethvert behov.

Læs om levering

Specifikationer

Kolli: 6 stk.

Størrelse: 38 mm. (B)

Farve: Klar

Type: Pakketape