Gavebakke sort blank

kr. 11,95kr. 697,50 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Mere information om vores gavebakke

Denne gavebakke er fremstillet af pap i en sort-blank farve, hvilket giver det klassiske udsende indenfor gavebakker. Tilføj og sammensæt nemt din egen gavekurv. Her får du nemlig muligheden for at sætte dit eget præg på gaven. Dette er forholdsvist enkelt at gøre.

Gavebakken egner sig ekstraordinært til at indeholde flere genstande afhængigt af størrelsen såsom: Kiks, vin krydderier, slik, chokolade, øl og lignende. Man har rig mulighed for at tilføje eller sætte sit eget præg på sin gave eller udstillingsmodel. Opsummeret kommer denne “bakke” derfor i flere størrelser, således, at man som virksomhed har egen mulighed for at præge eller sammensætte egne produkter. Tilføj gerne træuld eller cellofan for at give et nyt udtryk til selve gaven. Husk, at denne gavebakke er uden indhold.

Sådan folder man en gavebakke

Når man har modtaget gavebakken er det faktisk ganske enkelt også at samle den. For Allerførst folder man langsiderne ud. Efterfølgende tager man hver enkelt ende, folder dem op i en lodret position. Når man har gjort dette kan man tilføje bl.a. træuld til underlag, hvor man efter kan placere gaven eller produkterne i gavebakken.

Størrelse på vores gavebakke

Gavebakken findes i 3 forskellige størrelser: “lille”, “mellem”, “stor”.  Derfor er der bred mulighed, for at tilrettelægge forskellige produkter i flere størrelser i bakken.

Gavebakken sælges i kolli af 50 stk.

Vi fører et større udvalg af forskellige gavekurve, ølkasser og papkasser, hvor der vil være noget til ethvert behov. Hvis du har specifikke præferencer eller ønsker, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også kontakte os, hvis du har generelle spørgsmål til dette produkt eller andre produkter i vores sortiment.

Husk, at alle priserne er eksklusiv moms. Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder.

Læs om levering

Specifikationer

Lille:  26 x 26 x 12 cm. 

Mellem:  35 x 35 x 12 cm. 

Stor: 45 x 35 x 12 cm. 

Farve:  Sort-blank 

Type:  Gavebakke

Størrelse

Lille 26 x 26 x 12 cm, Mellem 35 x 35 x 12 cm, Stor 45 x 35 x12 cm

Kolli af 50 stk

Ja, Nej