Tape

kr. 14,95kr. 129,50 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): 5960600 Kategorier: , Tag:

Mere information om vores tape

Tape: Perfekt til at indpakke blandt andet gavekurv og gavekasser. Pak dine postetikker, gavekurve, gavekasser, varer og andre produkter med vores superklæbende tape, som er ideel til usynligt forsegling. Vores emballage tape er 66 m. langt og 12 mm. bredt. Den kraftige tape med høj trækstyrke sikrer dine produkter, varer og pakker og forhindrer rifter såvel som flænger. Tilpas den ønskede længde, placer dit stykke med tape, hvor du ønsker at sætte det. Efter at man har placeret sit stykke kan man effektivt glatte det hurtigt ud med hånd eller finger, således at tapen bliver strækket helt ud.   Samtidig besidder tapen en betydelig UV-beskyttelse, hvilket medvirker til en forhindring af, at tapen ikke bliver gul. 

Det er nærmest uundværligt, når indpakningen skal gøres. Ved at anvende vores produkt får man et slidstærkt stykke, som ikke kun er nem at tilføre på indpakningen/emballagen, men også ganske enkel at arbejde med. Det gør processen en smule mere overskuelig.

Passer til vores tapedispenser

Tapen passer til tapedispenseren, som har nr. 5960601, man kan derfor påsætte nyt tape på tapedispenseren, når man er løbet tør, hvilket ikke kun er meget enkel, men samtidig gør det indpakningen nemmere. Anvend tapedispenseren, når flere ting skal pakkes ind. Dette gør det nemmere, når der er flere mængder af produkter, som skal have tilført tape.

Fordele
  • Superklæbende, der forbinder og samler.
  • Høj trækstyrke, hvilket gør at man ikke ødelægger noget lige med det samme.
  • Ingen gulning af den gennemsigtige farve.
  • Ideel til forsendelse, produkter, pakning eller flytning af kasser m.m.
Specifikationer
  • Størrelse: 66 m. x 12 mm.
  • Passer til vores tapedispenser.
  • Sælges i koli af 10 stk. eller enkeltvis.

mppas.eu fører et større udvalg af forskellige gavekurve, ølkasser og papkasser, hvor der vil være noget til ethvert behov.

Husk, at alle priserne er eksklusiv moms.

Læs om levering

Specifikationer

Størrelse:  66 m. langt, 12 mm. bredt. 

Farve:  Gennemsigtig 

Type:  Tape

Kolli af 10 stk?

Ja, Nej