Manillamærker

kr. 199,00kr. 475,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Mere information om vores manillamærker

manillamærker er den perfekte løsning til din virksomheds mærkningsbehov. Uanset om du ønsker at organisere dine produkter, eller blot at til mærke pakker eller gaver, så er disse etikker det ideelle valg til din virksomhed. Designet til at være den hjælpende hånd, når du har behov for at markere dine produkter. Med manillamærkerne får du et højkvalitetsprodukt, der kan anvendes til mange forskellige formål. Mangler din virksomhed til og fra kort? Med disse manillamærker kan man nemt tilføje sit eget personlige præg. Mærkerne kan medvidere benyttes til markering af produkter, havearbejde og til blomster. Et alsidigt produkt med en masse muligheder. Med en kolli størrelse på 1000 manillamærker pr. ordre har du en stor mængde af muligheder for at markere dine produkter. Derfor kan en 1000 manilamærker sagtens være en fordel, når du og virksomheden skal have afdækket behovet for at afmærke. De er nemme at skrive på og kan bruges med en række forskellige skriveredskaber, fra kuglepenne til tuscher.

Manillamærker natur

Den naturlige farve som manilamærker indehaver, kendetegner ikke kun det traditionelle. Selvom farven kan virke traditionel, så gør den naturlige farve underværker. Ikke mindst på grund af, at farven kan understøtte ethvert produkt. Med et naturligt udseende sørger manillamærkerne for, at etikken ikke skiller sig ud fra dit produkt. Hermed “stjæler” manillamærker ikke opmærksomheden fra dine produkter, men tilføjer blot rustikken. Det samme gælder, når det kommer til gaveindpakningen. Essentielt er det, når man skal fremhæve et produkt. Hav gerne neutrale og naturlige farver, så det ikke flytter fokus fra dit produkt til manillamærker. Lad blot manillamærkerne være en delikat tilføjelse.

manillamærker store

Manillamærkerne er nemme at bruge og påføre, hvilket gør dem til den perfekte løsning til virksomheder i alle størrelser. De er kompatible med en lang række skriveredskaber, så du nemt og elegant kan skrive og tegne på mærkerne. Mærkerne forekommer i en række forskellige størrelser. Det er alt lige fra helt små til de store manillamærker. De alsidige størrelser understøtter ethvert behov for den enkelte virksomhed, hvilket kan være en fordel. Årsagen til dette er, at sikkert mange af dine produkter netop har forskellige størrelser. Det betyder, at gaverne, markeringerne, blomsterne skal have en særlig størrelse af manillamærker. Se gerne vores forskellige størrelser ovenover.

Gavemærker

Gavemærker og manillamærker går nærmest hånd i hånd. Dette gælder også hos MPP ApS. For os er gavemærker et definitivt, når gaven skal pakkes ind. Her kan manillamærkerne nemlig godt være dine gavemærker. For gavemærker behøver ikke være traditionelle og ensartet. Selvom de naturlige manillamærker virker kedelige ved første øjekast, så har du og din virksomhed mulighed for at pryde hver eneste mærke. Det eneste som skal anvendes er et skriveredskab og kreativtiet. Slip derfor kreativiteten løs i virksomhed, skab ny omtale med et  anderledes gavemærke. Eventuelt kan man også skrive en enkelt lille hilsen til kunden, hvor man ønsker en god dag. Hermed skaber man en hyggelig og anderledes form for branding.

 

Information om manilamærkerne

  • Mærkerne er fremstillet til tykt pap i en brun farve.
  • Manillamærkerne findes i 5 forskellige størrelser: 6 x 3 cm., 8 x 4 cm., 10 x 5 cm., 12 x 6 cm. og 14 x 7 cm.
  • Produktet sælges kun i kolli af 1000 stk.
  • Kan anvendes til mange forskellige ting. Eksempelvis mærkning, prisskilte, til og fra kort, blomster osv.
  • Alle priserne er ekslusiv moms.
Læs om levering

Specifikationer

Kolli: 1000 stk. 

Størrelser: 6 x 3 cm./ 8 x 4 cm./ 10 x 5 cm./12 x 6 cm.   /14 x 7 cm.  

Farve: Brun

Type: Manillamærker

Størrelse

6 x 3 cm, 8 x 4 cm, 10 x 5 cm, 12 x 6 cm, 14 x 7 cm