Brun fold-selv gavekurv – sammensæt selv

kr. 9,95kr. 497,50 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Sammensæt selv gavekurv

Mere information

Denne fold-selv gavekurv er fremstillet af pap i en brunlig farve, hvilket giver det klassiske udsende inden for bl.a. gavekasser og gavekurve. Med gavekurvens neutrale farve kan man nemt tilpasse indholdet i kurven til de mange forskellige lejligheder, anledninger og arrangementer. Derfor kan du nemt sammensætte selv gavekurven til den pågældende begivenhed. Sammensæt selv gavekurv gør det enkelt og nemt. 

Kurven kan nemt sammensættes med forskellige produkter såsom: Øl, vin, chokolade og lignede genstande. Inden man sætter sit eget præg på gaven, kan man tilføjede et solidt underlag i form af træuld, der samtidig giver fylde og dybde i gavekurven. Ved at tilføje træuld, kan gavekurven udfyldes, således at luftrummene bliver tildækket. Dette giver et nyt udtryk til sammensætningen af gavekurven, hvilket skaber et flot sammenhæng mellem den brunlige farve og den neutrale farve som træuld har.

Sådan folder man gavekurven

Man kan effektivt og nemt folde papkassen. Indledningsvist tager man fat i langsiderne, folder dem ud. Efterfølgende tager man enderne, hvor de løftes op i en næsten lodret position. Afslutningsvist kan man vælge at tilføje træuld til kurven og sine produkter. Skulle der opstå problemer i forbindelse med foldningen, så er man altid velkommen til at kontakte os. Dette gælder også andre spørgsmål vedrørende vores produkter eller andet. Kontakt os gerne her.

Sammensæt din egen gavekurv

Som virksomhed har man muligheden for at “sammensæt selv gavekurv”. Dette betyder, at man har mulighed for at selv at vælge, hvordan kurvens indhold egentlig skal være. Du kan derfor nemt lave gavekurven selv, ved at tilføje egne produkter fra virksomheden. Denne kasse er fremstillet i naturligt pap, hvor den velkendte brunlige farver giver et neutralt udseende. Kassen egner sig derfor til flere formål: fødselsdagsgave, værtindegave, firmagave, bryllupsgave, barnedåb m.m.

Denne pap og- gavekurv  findes i 2 forskellige størrelser: “mellem” og” stor”.

Gavekurven sælges både i kolli af 50 stk. 

Vi har et stort udvalg af forskellige produkter til virksomhederne, så undersøg gerne flere muligheder, hvis du har spørgsmål, brug for hjælp til at finde det rette produkt, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Husk, at alle priserne er eksklusiv moms. Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder.

 

Læs om levering

Specifikationer

Mellem: 37 x 26 x 8 cm. 

Stor:  42 x 28 x 10 cm. 

Farve:  Brun 

Type:  Gavekasse

Størrelse

Mellem: 37x 26 x 8 cm, Stor: 42 x 28 x 10 cm

Koli af 50 stk?

Ja, Nej