Firkantet gaveæske – sort – små gaveæsker

kr. 5,95kr. 695,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

 

Små gaveæsker: Firkantet gaveæske – sort

Mere information

Små gaveæsker til enhver begivenhed. Den firkantede gaveæske er fremstillet sort solidt pap, hvilket skaber til et koncentreret  og ensartet udseende. Man får ligeledes en æske, der passer til flere forskellige anledninger, hvilket er fordelagtigt. De små æsker kan af disse grunde indeholde mange anerledes, men også forskellige produkter. Den sorte farve giver nemlig æsken et neutralt udseende, hvor den nærmest kan tilpasses efter enhver begivenhed eller produkt. Papæsken kan derfor indeholde genstande som: Vin, chokolade, øl, snacks, kiks, gavekort, spiritus og meget mere.

Sammensæt selv de små gaveæsker

Du kan nemt sammensætte efter eget behov. De små firkantede gaveæsker er som beskrevet velegnet til at indeholde et stort udvalg. Det er kun fantasien, der nærmest fastsætter rammerne for, hvad æsken kan indeholde. Et tip, der kan gøre de små æsker ekstravagante er at tilføje træuld som underlag. Træuld skaber ikke kun stabilitet i den firkantede æske, men samtidig opretholder den og skaber et nyt præg på æsken. Derfor kan man ganske enkelt og nemt anvende den som gave til festlige arrangementer, fødselsdage, firmagaver, bryllupper m.m.

Størrelse på æskerne

Selve størrelserne på gaveæskerne forekommer i to forskellige størrelser: “lille” og “stor”. Den lille æske har en størrelse på: 25 x 19 x 5,5 cm. Den store æske indehaver en størrelse på: 35 x 26 x 5.5 cm. Gaveæskerne er “fold-selv”, hvilket betyder at man selv skal folde æskerne ud. Dette kan gøres ganske enkelt. Allerførst folder man langsiderne ud. Efter at man har foldet langsiderne, folder enderne på æsken. Når dette er gjort er æsken klar til anvendelse.

Den firkantede gaveæske sælges i kolli af 50 stk.

Vi fører et større udvalg af forskellige gavekurve, ølkasser og papkasser, hvor der vil være noget til ethvert behov.

Husk, at alle priserne er eksklusiv moms. Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder. Har du spørgsmål om de små gaveæsker eller bare generelt, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs om levering

Specifikationer

Lille:  25 x 19 x 5,5 cm. 

Stor: 35 x 26 x 5,5 cm. 

Farve:  Sort 

Type:  Gaveæske

Strørrelse

Lille: 25 x 19 x 5,5 cm., Stor: 35 x 26 x 5,5

Kolli af 100 stk?

Ja, Nej