Cellofanpose

kr. 219,00kr. 299,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

Cellofanpose information

Cellofanposer: Gør gaveindpakningen attraktiv og elegant med en flot cellofanpose. Vores krystalklare poser skaber ikke kun sammenhæng mellem indpakning og dit produkt, men biddrager til en flot udstråling. Uanset hvilket produkt din virksomhed beskæftiger sig med, så kan en cellofanpose biddrage til et nyt udtryk. Dette er helt klart en fordel, hvis man ønsker en ny fremtoning af sit produkt. Herunder kan gavebakker understøtte produktet. En cellofanpose kan af disse grunde medvirke til at skabe en ny udstråling til de produkter, som man vælger at putte i.  Indpakning, gaveindpakning, gaveposer, poser, ark eller cellofan rulle som bl.a. kommer i metermål  har en tydelig udstråling af eksklusivitet, og er bestemt egnet til forretninger samt supermarkeder eller blomsterhandlere.

Cellofanposer engros

Her kan du finde cellofanposer engros. Cellofanposer til virksomheder, mangler I poser af cellofan? Så findes der et bredt udvalg her på mppas.eu. Hjemmesiden er til virksomheder, som bl.a. ønsker cellofanposer i sit sortiment eller til eget forbrug. Her finder du et bredt udvalg af forskellige størrelser og former. Du finder eksempelvis billige cellofanposer, som nemt kan anvendes og genbruges op til flere gange, hvis ønsket er dette. Vores billige cellofanposer er ikke kun prisvenlige, men også kvalitetsvenlig. Hermed får man et udsøgt produkt, der skaber sammenhæng i gaveindpakningen.

Cellofan indpakning

Cellofanposer er velegnet til indpakning af dine produkter i virksomheden. En cellofan indpakning af produkterne er ikke kun en overskuelig proces, men også håndterlig og flot. For poserne har en klar gennemsigtig fremstråling der kan tilpasses ethvert produkt. En pose fremstillet i cellofan kan nemt kombineres med en gavebakke og træuld. Ved at kombinere de tre elementer, får man et resultat af en flot fremstilling af sit produkt. Det kan være givende at sammensmelte disse tre gaveindpakninger.

Cellofanpose med lukning

Cellofanposer kan nemt lukkes med et stykke gavebånd, natursnor eller sløjfebånd. Mulighederne er i hvert fald mange, men det vigtige er, at man får sammenknyttet en fin lukke-teknik omkring cellofanposen. Dette kan eksempelvis gøres ved, at man samler posen i udmundingen, drejer den et par gange. Hermed bliver posen strammet til. Put gerne et stykke tape omkring stramningen. Efterfølgende kan man nemt tilføje det ønskede gavebånd, natursnor eller sløjfebåndet. Det kan også være en fordel, at man afslutningsvist binder en fin sløjfe omkring stramningen, således at man fuldender indpakningen.  Du kan også benytte vores cellofanposer til roser og blomster. De er ganske velegnet til dette formål.

Cellofanposer store

Store cellofanposer som kan benyttes til indpakning. Her på hjemmesiden kan man vælge forskellige størrelser af cellofanposer både store og små. Det er helt op til dig selv om, hvilken størrelser man netop ønsker at benytte. Primært forekommer vores cellofanposer store, i hvert fald på denne side, men du er velkommen til at undersøge vores sortiment og finde de mindre poser i cellofan.

 

Information om vores cellofanpose
  • 52939 passer til 12100 og 14100 colli/ 100 stk.
  • 152940 passer til 12400 og 14400 colli/ 100 stk.
  • Husk, at alle priserne er eksklusiv moms.
  • Poserne er velegnet til ethvert formål inden for indpakning.
  • Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder.
Læs om levering

Specifikationer

Nummer: 52939 passer til 12100 og 14100 colli/ 100 stk.

Nummer:  152940 passer til 12400 og 14400 colli/ 100 stk.

Type:  Cellofan

Nummer

52939, 152940