Sløjfebånd susifix

kr. 89,00kr. 790,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): 220501 Kategorier: ,

Sløjfebånd susifex information

Sløjfebånd: Et sløjebånd kan gøre din indpakning endnu bedre. Båndet kan medvirke til at gøre dine produkter synlige og bemærkelsesværdige. Bind sløjfe omkring dine produkter. Skab en anderledes form for opmærksomhed, hvilket specielt er velegnet i de dage i december.  Et smukt bånd som er  bundet sammen, kan være den perfekte afslutning på en flot gaveindpakning. Dette gælder uanset, hvilken begivenhed det handler om. En flot bundet bånd kan nemlig anvendes til mange begivenheder såsom: Bryllupper, fødselsdage, julegaver, konfirmationer, værtindegaver og mange andre ting. Det vigtige for forhandleren er, at man får et flot produkt, som skiller sig ud fra andre. Et bånd vækker ikke kun opsigt, når det pryder en gave, men skaber ligeledes en fin symbolik mellem gavepapiret og sløjfebåndet. 

Store røde sløjfer

Konstruerer dine egne store røde sløjfer. Med Sløjfebåndet har man muligheden for selv at skabe de helt store røde sløjfer. En stor rød sløjfe kan nemt placeres på et produkt, som skal sælges eller gives væk i gave. Det fantastiske ved et sløjfebånd er, at man skabe sine egne muligheder for, hvordan ens  eget produkt skal fremstå. Muligheden for at skabe sit eget præg er essentielt, når det kommer et sløjfebånd. Store røde sløjfer er et godt udgangspunkt, men med grundlaget for, at binde en sløjfe, kan man udrette opsigtsvækkende resultater.

Bind en sløjfe

Ved at trække i guldsnoren som vist på billedet, laver man nemlig nemt de flotteste sløjfer til dine gavekurve, gavekasser, gaver m.m. For at kunne binde en sløjfe som vist på billedet, skal man trække i guldsnoren i midten. Effekten giver nemlig de flotteste sløjfer som eksempelvis kan benyttes til gavekurve. 

Information om sløjfebåndet

  • Størrelse: Båndets Længde: 25 meter og bredde: 25 mm.
  • Sløjfen: Kan benyttes til at skabe store røde sløjfer.
  • Farver: Guld, hvid og rød.
  • Lav en sløjfe: Ved bl.a. at trække i den gyldne snor. Hermed skabes en flot sløjfe.
  • Husk, at alle priserne er eksklusiv moms. Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder.
Læs om levering

Specifikationer

Størrelse: 25 m. ( L ) 25 mm ( B ) 

Farve:  Rød, guld og hvid

Type:  Sløjfebånd

Farvevalg

Guld, Hvid, Rød

kolli af 10 stk

Ja, Nej