Cellofanposer til bl.a. vinflasker

kr. 139,00kr. 279,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Mere information om: Cellofanposer til vinflasker

BEMÆRK BUND SKAL KØBES SÆRSKILT

Denne cellofanpose egner sig perfekt til at indeholde vine, gaver, og blomster. Hertil kan man købe et underlæg, således at produktet få stabilitet. Med en cellofanpose kan vinflasker få et helt nyt udtryk end tideligere. Gør anledningerne festlige med cellofanposer til vinflasker. Indpakningen bliver en didikeret proces, hvor dine produkter vil fremstå på en ny og anderledes måde end tideligere. Poserne er nemme at avende, hvilket gør indpakningen nem og overskuelig. Cellofanposer kan bl.a. anvendes til mærkedage som fødselsdage, julefrokoster, mors dag m.m. Poserne kan også benyttes til at fremvise dine produkter i udstillingen. Der er derfor mange muligheder med en cellofanpose til vinflasker.

Cellofan indpakning

Gaveindpakningen er ganske nem og overskuelig. Proessen er den samme, når man anvender gavepapir til indpakning. Cellofan kan nemlig nemt anvendes til indpakning. Først holdes cellofanposen til vinflaskerne lodret. Her kan man vælge at tilføje et beskyttende underlag, som vist på billedet. Underlaget er med til at sikre, at vinflasken forbliver vandret i posen. Det næste skridt er at placere den ønskede vinflaske i cellofanposen. Her åbnes posen i enden, hvor man efterfølgende sætter flasken med vin i posen. Afslutningsvist skal posen forsegles og lukkes. Fold gerne enderne sammen, sæt et lille stykke tape eller klistermærke på. Nu er Cellofan indpakningen færdiggjort og kan placeres i butikken.

Information om vores cellofanposer til vinflasker

Cellofanposerne kan købes med en bund. Her kan man vælge mellem to forskellige farver: sølv og guld. Farverne er alsidige, hvilket gør, at de passer til enhver lejlighed eller begivenhed. Det kendetegnede ved cellofanposer med bund er; at de sikre stabilitet, skaber en ny fremvisningsmåde og sammenhæng mellem indhold cellofanposen. Den tilhørende bund i cellofanposerne egner sig bedst til: Cellofanposer til vinflasker.

Koli: Cellofanposerne sælges kun i kolli af enten 100 stk. eller 250 stk.

Husk, at alle priserne er eksklusiv moms.

Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder.

Læs om levering

Specifikationer om cellofanposer til finflasker

Størrelse:  Flere forskellige størrelser se gerne i muligheder 

Farve:  Gennemsigtig 

Type:  Cellofan

Vare:

Ø12 cm 100 stk., Bund til Ø12 cm guld/sølv 100 stk., Bund til Ø12 cm guld/sølv 100 stk., Ø16 cm 100 stk., Bund til Ø16 cm guld/sølv 100 stk., Bund til Ø16 cm guld/sølv 100 stk., Ø21 cm 100 stk., Bund til Ø21 cm guld/sølv 100 stk., Bund til Ø21 cm guld/sølv 100stk.