Firkantet kurv i grå vasket look

kr. 21,95kr. 997,50 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): 2151 Kategorier: , ,

Mere information om vores firkantet kurv

Denne firkantede kurv forekommer i et grå vasket look, med plastik indvendigt. Den egner sig godt til udstilling af for eksempel frugt eller til at plante blomster i. Kurven egner sig derfor godt som eksempelvis blomsterkurv. Skab en perfekt introduktion af dine blomster, frugter eller andre produkter med vores kvalitetsmærket firkantet kurv. Kurvens form skaber uanede muligheder for at kombinere dine produkter. Kurven er af disse grunde også oplagt til udstillinger.  

Firkantet kurv i en god størrelse

Det er en selvfølge, at kurve har en god størrelse, når den skal indeholde dine eller din virksomheds produkter. Med denne firkantet kurv får du en størrelse, som måler: 34 x 24 x 12 cm. Den firkantet kurvs omfang gør, at den er klar til at repræsenterer dine produkter og din virksomheds brand. Præsentationen af produkterne er blevet et mere væsentligt punkt. Dette skyldes, at opmærksomheden på bl.a. Instagram, hvor produkterne skal fremstå som troværdige, men også appellerende. Med en firkantet kurv får man netop opfyldt disse behov, som skaber rammerne for en god præsentation af virksomhedens varer.

Skab et professionelt omdømme

Med kurven kan du netop opnå en flot præsentation af vare og produkter. Den grå nuance skaber flotte omgivelser, som kan krydderes med træuld som underlag. Træuld er ikke tilbehør, som virker visuelt, men har også en beskyttende effekt, når varer og produkter placeres i den firkantet kurv. Samtidig kan en cellofan rulle også medvirke til et professionelt omdømme. Du kan nemlig nemt indpakke din kurv i cellofan, så du få den visuelt ønskede effekt af en gavekurv. Gør gerne indpakningen til noget særligt, så har kunden nemlig også en særlig fornemmelse af dine produkter.

Information om kurven

  • Kurven sælges enkeltvist eller i kolli af 50 stk.
  • Den firkantet kurv kan anvendes til flere forskellige ting. Eksempelvis; gavekurv, plantekurv og til præsentation af produkter.
  • Størrelse: 34 x 24 x 12 cm.
  • Vi fører et større udvalg af forskellige gavekurve, ølkasser og papkasser, hvor der vil være noget til ethvert behov.
  • Husk, at alle priserne er eksklusiv moms. Bestil hurtigt og nemt her på hjemmesiden i både små og store mængder.
Læs om levering

Specifikationer

Størrelse:  34 x 24 x 12 cm. 

Farve:  grå 

Type:  Kurv

Kolli af 50 stk.

Ja, Nej