Gavebånd

Så meget glæde som at pakke en gave ud, er ligeså meget som ved at modtage en gave, men indpakningen kan være en ligeså fornøjelig del af gaveoplevelsen. Derfor kan et gavebånd sække prikken over i’et.

 

Køb dit gavebånd her.

Indpakningen:

Lad indpakningen blive så smuk, sjov og spændende som den bør være. Uanset om det er fødselsdag, jul, Valentinsdag, firmagave eller en “simpel” bryllupsgave, så kan du få de bedste farver, mest skinnede materialer og stærkeste gavepapir her. MPP har bogstaveligt talt pakket dig ind. Vi har et stort udvalg af gaveindpakninger og gavebånd. Vores kollektion er kategoriseret i flere sektioner, der sørger for, at uanset hvilken vare du skal pynte og dekorere din gave, så er det lige ved hånden. 

Selv de mindste lejligheder som en ekstraordinær afsked skal markeres med en tankevækkende gave og lige så iøjenfaldende er gavepapiret som gavebåndet! Lad os hjælpe dig og din virksomhed med at gøre ydersiden af gaven lige så speciel som den indvendige.  Hver gave fortjener nemlig en chance for et godt førstehåndsindtryk. At levere en fantastisk flot gaveindpakning er en af de bedste måder at få kunderne til at huske din ekstraordinære kundeservice. Derfor har vi ikke kun udelukkende valgt at fokusere på gavebånd, men også gavepapir. Vi har en samling mønstre, der inkluderer dobbeltsidet gavepapir, hverdagsgavepapir eller julepapir, hertil findes gavekurve/gavebakker.  

Gavepapiret

Dobbeltsidet gavepapir er meget praktisk, det er som at få to gavepapirer til en pris, men vi har også julepapir og hverdagsgavepapir. Hvis du leder efter det perfekte gavebånd, så findes det her på hjemmesiden. Her kan du i kategorierne finde flere gaveartikler til lige præcis din gave. Vores produkter findes i flere forskellige farver i flere længder. Informationen angående længde og brede finder du på det enkelte produkt. Her kan du også vælge den præcise farve, som du ønsker. 

Hos MPP vil vi sikre dig, at du kan få alle dine gaveindpakningsartikler ét sted. Det betyder, at du har 50+ muligheder for valg af gavebånd. Bånd er den såkaldte ideelle prik over i’et for mange projekter; lige fra smukt indpakket gaver, gavekurve, æsker, og endda dekorationer. Udvalget findes i flere forskellige farver, mønstre, og materialer, der matcher enhver lejlighed, du lige præcis fejrer eller ønsker at sælge til. Mulighederne er mange.

 Et gavebånd er en hurtig og nem måde at tilføje lidt ekstra til enhver gave. En kontrastfarve eller et glitrende gavebånd kan virkelig få din gaveindpakning til at fremstå tydeligt. Det vil altid lade dine kunder vide, at du tog den ekstra tid og omtanke til at indpakke gaven. Derfor kan et det være en unik tilførelse til din gaveindpakning og kan være samlings-og holdningspunktet omkring gaven. Vores gavebånd er let tilgængelig og er medgørlige. Det er derfor nemt at afklippe båndet til tilfører det til gavens indpakning, for til sidst at binde en perfekt sløjfe. 

Gavebåndet kan herefter let opbevares tilgængeligt således, at det er klar til brug næste gang. Det skal dog opbevares ved stuetemperatur mellem 15 – 25 grader, og ikke udsættes for sollys, idet det kan påvirke dets farve. 

Få en flot gave med et flot gavebånd

Vi har flere forskellige slags, men gavebåndet “Poly” er en af de mest klassiske og populære muligheder for gavebånd. Denne billige økonomiske mulighed findes i et bredt spektrum af farver. Dette bånd er fantastisk, hvis man leder efter noget, der skal anvendes til klassiske gaver og ikke indehave en voldsom fremtoning. Båndet kan ligeledes anvendes til håndtaget på en kurv, og man gør kurven til en gavekurv.

Hvis du er mere interesseret i et tydeligere rustikt udseende i din gave, kan man anvende et naturligt bånd. Hvis man ønsker et fremhævende bånd, kan man anvende et gavebånd i metal. Sløjfebåndet er en fantastisk og oplagt mulighed til dekorationer til enhver begivenhed og lejlighed. Glæd dine kunder med et flot gavebånd. 

Et gavebånd kan derfor anvendes til flere arrangementer, og det er tydeligt, at der ikke kun findes ét slags bånd, men utallige. Vi har gjort os til eksperterne indenfor dette område, derfor kan du altid kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål til produkterne bl.a. angående anvendelse eller bare generel information. Husk, at der findes flere muligheder for at få indpakket din gave. Vi har bl.a. gavepapir, papkasser, gavekurve, ølkasser m.m. Du kan altid tilmelde dig nyhedsbrevet for at få den seneste information indenfor gaveartikler. 

Vi har et bredt udvalg til alle dine gaveindpakningsbehov, så begynd at shoppe og begynd at dekorere!

Hader du at skulle klippe de bond, fordi du er bange for, at de alle flosser? Med vores båndsplitter forsvinder dine bekymringer med et enkelt snip. 

Hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med produkterne, angående levering, eller genrelt, så kan du kontakte os her

Niels Bohrs vej 24, 8670 Låsby – MPP.

Vi sælger også fyrværkeri til nytår klik her.

 

…… 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *