Flutes kurv 40 x 30 cm

kr. 119,00kr. 396,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Flutes kurv: Denne klassiske flutes kurv er kendetegnet ved at, den oprindelig er til at opbevare flutes, men kan også anvendes til at indeholde flere personlige genstande. Der er derfor fri mulighed for lige præcis, hvad du ønsker at opbevare i denne flutes kurv. Eksempelvis kan kurven udover flutes indeholde: paraplyer, tøj, tæpper, gavepapir, håndklæder og meget mere. Flutes kurven er fremstillet af naturlige pileflet, der giver et attraktivt i ethvert hjem. Kurven kan nemt tilpasses i stuen, køkkenet, badeværelset og i et bryggers. Farven på kurven forekommer i en lys naturlig farve, som kan medvirke til at skabe lys i det opholdsrum du anvender.

Størrelse:

Flutes kurven findes i en størrelse, som kan anvendes til flere forskellige former for opbevaringer m.m.

  • Størrelse: Omkreds: 40 cm, højde: 30 cm.

Rengøring af flutes kurv

Ved rengøring af flutes kurven anbefales det at anvende en let fugtig klud. Før man tørrer kurven af med kluden, kan man eventuelt benytte sig af en støvsuger, som besidder en blød børste for at fjerne snavs og skidt. I stedet for en fugtig klud kan man også benytte sig af en blød svamp, som ikke skal indeholde for meget vand. Det anbefales at man ikke anvender agressive rengøringsmidler i forbindelse med rengøringen af kurven. Dette kan nemlige skade den. Efter at kurven har været tørret af med en fugtig klud eller svamp, skal den nu tørres. Dette gøres gerne i fri luft uden for. Men husk at det er vigtigt, at kurven ikke må udsættes for længerevarige ophold uden for.

Et længerevarigt ophold udenfor kan nemlig skade kurven, eftersom regn, vind og blæst kan medvirke til at kurven tager skade. Undgå også gerne, at kurven udsættes for direkte sollys, når den skal luft tørres. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål angående dette produkt, eller hvis du har andre spørgsmål.

Kolli af 4 stk. Pris pr. stk. 99,00 kr.

Ja, Nej