“Til og Fra Kort”

kr. 129,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

 Mere information om vores til og fra kort.

(TIl og fra kort)

“Nu’ det jul igen, og nu’ det jul igen, og julen varer li’ til påske.” 

Selvom det ikke er sandt, så kan du alligevel få til og fra kort hos os. Det er helt en særlig stemning, når december måned nærmer sig. Der er noget helt unikt over at have påsat et mærkat på gaven. Her har man nemlig muligheden for at gøre et bemærkelsesværdigt indtryk hos modtageren. Man kan derfor tilføje julestemningen med et til og fra kort. 

At tilføje et hjerte mærkat er en venlig tanke. Såfremt, at man har indkøbt en julegave til juleaften, er et påsat mærkat altid en god ide at tilføje til sin gave. Her på siden finder du alt fra gaveindpakning, gavebånd til emballage, der kan netop være det helt rette produkt til gaven. 

Her på hjemmesiden finder du vores hjerte formede til og fra kort/gavemærke. Produktet fungerer som et klistermærket, hvilket gør at man kan let placere mærkatet på den pågældende gave. Mærkatet er til enhver tid velegnet til julegaver, adventsgaver og lignende omstændigheder. 

Til og fra kortet kan erhverves i to forskellige farver nemlig: “Guld” og “Sølv”. Farverne er neutrale og velegnet til enhver gaveindpakning. Produktet – selve rullen indeholder hele 1000 mærker, der nemt og elegant kan påklistres gaven. Derfor er det ingen undskyldning for, at man ikke har påsat et mærkat på julegaven. En flot mærkat kan også illustrere, at man har overvejet, hvordan gaven skal udtrykkes. Det kan dermed være medskabende til at skabe et godt indtryk hos modtageren. Er man eksempelvis hindret i at komme til en familiebegivenhed, kan et mærkat være den perfekte løsning på problemet. Her kan nemlig understrege, hvem afsenderen af gaven er. 

Vores sortiment af indpakning 

Hvis man selv pakker de omstændige gaver ind, så husk at have til og fra kort, gavepapir og gavebånd. Vores sortiment er ikke kun indskrænket til jul, fødselsdage, bryllup og barnedåb m.m. Det brede udvalg er med til at sikre, at man netop finder indpakning til en specifikt begivenhed.  Hos os kan du netop finde alt til julegaven. På hjemmesiden findes der et bredt udvalg af produkter indenfor indpakning. Finder du ikke, hvad du søger er du altid velkommen til at kontakte os. Har du ydeligere spørgsmål eller bare generelt information, så kontakt os endelig. 

Husk, at alle priser er eksklusiv moms. 

Bestil enkelt og nemt dit produkt her på hjemmesiden. 

Vi sælger også fyrværkeri til nytår.

Læs om levering

Specifikationer

Antal:  1000 stk. (mærkater)

Farve:  Guld og sølv

Type:  gaveindpakning

Farve

Guld, Sølv